Ciorba de rosii cu paste fainoase

de Valclaudia in Ciorbe, 31 Aug 2015 | 8555 vizualizari

 

O delicioasa ciorba de post (daca folositi paste fara ou) care se poate consuma in special rece :)

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa alba
  • 2 morcovi potriviti
  • 1 ardei kapia rosu
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2l apa rece
  • 1 fir de praz (partea verde)
  • 1 kg rosii de gradina foarte coapte
  • sare si piper macinat dupa gust
  • mix din boabe de piper
  • cca 100 g paste fainoase fara ou
  • verdeata proaspata (telina, patrunjel)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu paste fainoase:

Curatam si spalam legumele.

Punem uleiul la incins in oala, adaugam ceapa tocata marunt si ardeiul kapia taiat bucati, lasam la sotat 23 minute.

Adaugam rondelele de morcov si de praz, mai calim 2-3 minute.

Turnam apa peste legumele sotate,adaugam sare si piper macinat dupa gust, bobitele de amestec de piper, acoperim oala si lasam sa fiarba 10 minute la foc mic.

Rosiile spalate si uratate de codite si cotoare se trec prin robor, apoi se toarna pulpa obtinuta peste ciorba din oala.

Mai fierbem 10 minute, adaugam apoi pastele fara ousi lasam ciorba la fiert la foc mic pana se umfla pastele dupa preferinta.

Oprim focul, presaram verdeata proaspat tocata si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu paste fainoase" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu carne de porc